Sort by
Sort by

Ambalajul contribuie la protejarea alimentelor și băuturilor, asigurând calitatea și siguranța produselor, comunicând informații nutriționale și prevenind risipa alimentară.

Cu toate acestea, aceste cerințe esențiale nu ar trebui să vină în detrimentul planetei. De aceea, dezvoltăm în mod constant ambalaje mai bune și suntem angajați să reducem deșeurile provenite din ambalaje.

Viziunea noastră este ambițioasă: o lume în care niciun ambalaj al Nestlé, inclusiv plasticul, să nu ajungă pe un depozit de deșeuri sau să devină gunoi.

Sprijinim crearea unei economii circulare prin munca noastră privind ambalajele mai bune, mai puțin ambalaj și sisteme îmbunătățite. Acest lucru include reducerea utilizării noastre de plastic nou (sau virgin), testarea sistemelor de reutilizare și reumplere, extinderea utilizării ambalajelor din hârtie și contribuția la crearea de sisteme eficiente de colectare, sortare și reciclare în țările în care desfășurăm activități. Deficitul global de infrastructură este semnificativ și nu se află sub controlul nostru, dar lucrăm pentru a modela colectarea de succes prin proiecte și activități alături de parteneri din întreaga lume.

Ne propunem ca peste 95% din ambalajele noastre de plastic să fie concepute pentru reciclare până în 2025, cu ambiția de a atinge 100% ambalaje reciclabile sau reutilizabile. De asemenea, reducem utilizarea noastră de plastic virgin cu o treime până în 2025.

Ambalajul reprezintă, de asemenea, un component important în abordarea provocărilor globale ale risipei alimentare. Analizăm propriile operațiuni, colaborăm cu colegii din industrie și educăm consumatorii pentru a ne asigura că mai multe alimente ajung de la câmp la masă.

Contribuții ODD

Contribuții ODD


Progresul nostru către ambalaje mai durabile

81.9 %
10.5 %