Sort by
Sort by

Cereale Nestlé sunt usor de preparat si, datorita valoriilor nutriționale, gustului plăcut și texturii delicate sunt adecvate pentru perioada de diversificare.

Suntem preocupați la fel ca și tine de o dezvoltare cat mai armonioasă a micuțului tău, de aceea produsele Nestlé sunt adaptate fiecarei etape de dezvoltare.

Bunatatea cerealelor cu vitamine și minerale esentiale, cu Fier, Iod și Vitamina B1 pentru sistemul nervos și o dezvoltare cognitivă normala. Hranitoare , fine si omogene, cerealele noastre conțin ingrediente provenite din culturi speciale, destinate hranei bebelușului.

un copil cu catelus
copilul merge pe pat

Fiecare porție de Cereale Nestlé pentru sugari este special creată pentru puiul tău, asigurându-i nutrienții esențiali de care are nevoie intr-o porție adaptată stomacului său mic, pentru o creștere si dezvoltare normala.

0% zahăruri adăugate*, cu cereale integrale, ce contin Fier si Iod.

*Conțin doar zahăruri prezente în mod natural în ingrediente.

*Conform cerintelor nutriționale per kg de greutate corporala - WHO/FAO Vitamin and Mineral Requirements in Human Nutrition: Report of a Joint FAO/WHO Expert Consultation. Second edition. WHO/FAO. 2004.

**Din Valoarea Nutriționala de Referinta.

copilul doarme
un tată se joacă cu un copil

Mai multe mărci de produse pentru bebeluși de descoperit

CTA Button Item