Sort by
Sort by

Foaia noastră de parcurs Net zero

solar pannels

 

Schimbările climatice reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale societății. Este, de asemenea, unul dintre cele mai mari riscuri pentru viitorul activității noastre. Pentru a limita gravitatea și impactul acestor schimbări este nevoie ca noi toți să acționăm de urgență.

Soluțiile la criza climatică și la un viitor cu emisii reduse de dioxid de carbon trebuie să fie echitabile, să țină seama de drepturile omului și să aducă beneficii comunităților. Majoritatea emisiilor noastre de gaze cu efect de seră (GES) provin din lanțul nostru valoric (95%), din activități precum utilizarea terenurilor și agricultura. De aceea, colaborăm cu parteneri din întregul nostru lanț valoric pentru a extinde activități precum agricultura regenerativă. Depunem eforturi pentru a ne reduce semnificativ emisiile de GES, chiar și în timp ce compania noastră continuă să crească.

În 2020, am publicat Foaia de parcurs Nestlé Net zero și, de atunci, ne-am transformat afacerea cu scopul de a începe să realizăm reduceri ale emisiilor de gaze cu efect de seră în toate cele trei domenii de activitate ale Nestlé. Am dezvoltat două abordări strategice principale care ne vor ajuta să soluționăm problema emisiilor noastre din Sfera 3. Strategia Nestlé Forest Positive are ca scop conservarea și refacerea pădurilor și a habitatelor naturale. Cadrul Nestlé pentru agricultură definește viziunea noastră pentru un sistem alimentar și agricol mai regenerator.

Video

Net zero până în 2050

20 %
50 %
Net zero

Ce facem pentru a reduce emisiile

Reduceri și absorbții de carbon

Pentru a ajunge la emisii net zeroe, trebuie să reducem emisiile în întreaga noastră activitate și în lanțurile de aprovizionare.

Colaborăm cu furnizorii, fermierii și comunitățile pentru a spori utilizarea practicilor agricole regenerative. De asemenea, investim în activități durabile de logistică, ambalare și producție și reducem riscul de despădurire.

Foaia noastră de parcurs Net Zero include eliminarea carbonului. Soluțiile climatice naturale din cadrul lanțului nostru de aprovizionare vor constitui o parte semnificativă a parcursului nostru de decarbonizare, eliminând din atmosferă gazele cu efect de seră.

Aceste proiecte de eliminare au loc în peisajele din care ne procurăm materiile prime și contribuie la refacerea pădurilor, a zonelor umede și a turbăriilor. Proiectele noastre pot contribui, de asemenea, la generarea de beneficii suplimentare pentru comunități și la protejarea biodiversității și a ecosistemelor naturale.

În ceea ce privește emisiile aferente Sferelor 1 și 2, strategia noastră principală este de a reduce consumul de energie și de a crește ponderea energiei regenerabile în fabricile noastre și în cadrul activităților noastre logistice

Creating Shared Value and Sustainability Report cover