Sort by
Sort by

Cercetare si dezvoltare

Cercetareasi Dezvoltarea reprezinta un avantaj competitiv cheie pentru Nestlé, fara decare nu am fi putut deveni liderul industriei alimentare in nutritie, sanatatesi wellness.

Cercetareasi Dezvoltarea reprezinta un avantaj competitiv cheie pentru Nestlé, fara decare Nestlé nu ar fi putut deveni liderul industriei alimentare in nutritie,sanatate si wellness.

Cu un numarde 29 de centre de cercetare si dezvoltare in toata lumea, Nestlé are cea maimare retea de Cercetare si Dezvoltare din industria alimentara. Reteaua Nestlédeoameni implicati in  cercetare, dezvoltare si tehnologie impreuna cugrupurile din pietele locale insumeaza peste 5 000 de oameni.

Nestlé isiconsolideaza capacitatea de C&D prin intermediul Parteneriatelor de Inovarein fiecare etapa a procesului de dezvoltare a produselor - de la colaborari instadiu incipient cu companii biotehnologice la parteneriate in stadiu avansatcu furnizorii sai cheie.

Prinreunirea tuturor resurselor sale globale de C&D, Nestlé este capabila saasigure o calitate inalta si solutii pentru o alimentatie sigura pentruconsumatorii din intreaga lume - fie ca vorbim despre nutritie, sanatate,wellness, gust, textura sau confort. Mai presus de toate, Nestlé aduceconsumatorilor produse de cea mai inalta calitate. Iar siguranta nu estenegociabila.

 C&D este de asemenea esentiala pentru a respecta toate reglementarile in vigoarepentru toate produsele Nestlé. Nestlé este capabil sa lanseze noi produse rapidsi eficient, in tari din intreaga lume, prin integrarea reglementarilor in toate activitatile sale de C&D, de la inceput pana la sfarsit.

Oamenii destiinta Nestlé sunt implicati, de asemenea,  in comunicarea beneficiilorlegate de sanatate si wellness ale produselor pentru consumatori.Nutritionistii Nestlé din inteaga lume lucreaza pentru a se asigura ca toatecomunicarile despre nutritie, atat de pe ambalaj cat si celelalte, suntrelevante la nivel local, dar si din punct de vedere stiintific.

Dincolo denutritie, viitorul produselor alimentare va fi tot mai mult de influentat destiinta. Oamenii de stiinta Nestlé privesc in perspectiva alimenteleviitorului. C&D Nestlé defineste nutritia si stiinta alimentelor in douamoduri:

  • De la nevoile consumatorilor la prioritatile de cercetare
  • De la dovezile stiintifice la beneficii pentru consumatori si servicii

ViziuneaNestlé asupra C&D este pe termen lung. O mica parte din modul in careC&D Nestlé ajuta la formarea viitorului produselor alimentare estefurnizata prin intermediul acestor pagini de internet.

Mai multedetalii despre departamentul Cercetare Dezvoltare din cadrul Nestle, putetiaccesa aici. 

WernerBauer 
ChiefTechnology Officer, Nestlé S.A. 
Inovare,Tehnologie si Cercetare & Dezvoltare