Sort by
Sort by

Angajamentul Nestlé

Nestlé face echipa buna cu Moldova

Compania Nestlé este prezenta inMoldova din anul 1995. Printre marcile comercializate de noi se numarabrandurile de cafea NESCAFE, cuburile si supele MAGGI si napolitanele JOE. 

De mai bine de 14 ani investim permanentin piata romaneasca, fata de care ne-am asumat un angajament ferm si de lungadurata.

Programele si proiectele noastre includ educatie nutritionala si cercetare,suport financiar pentru actiuni de caritate, educare si formare, activitati fizicesi donatii de alimente.

Este in cultura companiei noastre sa oferim mereu posibilitati de dezvoltare tinerilorprin implicarea noastra in diverse programe dedicate lor. Pe cei mai merituosii-am invitat sa invete si sa lucreze chiar in cadrul Nestlé Moldova. 

Prin introducerea pe piata a unor produse adaptate preferintelor consumatorilorsi prin respectarea ritmului de dezvoltare a puterii de consum, vom duce maideparte traditia Nestlé pentru produse cu un gust si o calitate superioare.

Nestlé va asigura disponibilitatea si vizibilitatea produselor sale, la celemai inalte standarde de calitate, printr-o prezenta corespunzatoare in mediulcomercial moldovenesc si prin parteneriate cu toti clientii sai. 

Nestlé Moldova isi propune sa fie considerata cea mai buna companie de produsealimentare din Moldova, atat de catre consumatori, cat si de clientii sai,datorita calitatii si profesionalismului serviciilor oferite.