Sort by
Sort by

Ce inseamna astazi Nestlé

Povestea Grupului Nestlé - 143 de ani de nutritie, sanatate si vitalitate 


Cu sediul in Vevey, Elvetia, Nestlé a fost fondata in anul 1866 de catre Henri Nestlé si este astazi lider mondial in nutritie, sanatate si vitalitate. Nestlé are in prezent 283000 de angajati precum si fabrici si operatiuni in aproape fiecare tara din lume.

Datorita principiilor fundamentale pe care se bazeaza strategia noastra, Nestlé continua sa evolueze si sa se adapteze la lumea in continua schimbare:

•Produsele Nestlé existente cresc prin inovatie si renovare, mentinand in acelasi timp un echilibru in activitatile globale si liniile de produse.             
•Potentialul pe termen lung nu este niciodata sacrificat pentru performante pe termen scurt.   
•Prioritatea noastra este sa oferim oamenilor cele mai bune si cele mai relevante produse, oriunde ar fi, indiferent de nevoile lor, pe tot parcursul vietii lor.     

      
•Prin modul nostru de a face afaceri in toate tarile in care suntem prezenti, demonstram o intelegere profunda a specificului local pentru nutritie, sanatate si vitalitate. 
•Pentru ca stim ca nu poate exista un singur produs pentru toata lumea, produsele noastre sunt create pentru a satisface gusturi si obiceiuri de oriunde din lume.Nutrition, Health & Wellness

 

Vrei sa traiesti echilibrat? Bine ai venit!

Pentru ca traim in vremuri ce se schimba continuu, starea de bine nu tine doar de o alimentatie corecta ci si de echilibrul pe care il mentii in stilul de viata. 

 

Creating Shared Value

 

Ce este Creating Shared Value?


Creating Shared Value reprezinta calea fundamentala prin care noi intelegem sa ne desfasuram activitatea, ce afirma ca, pentru a crea plus valoare pe termen lung pentru actionari, trebuie sa cream valoare pentru societate. Dar nu putem fi sustenabili nici din punctul de vedere al mediului şi nici sa cream valoare pentru actionari si societate daca nu reusim sa respectam propriile Principiile de Activitate.