Sort by
Sort by

Nutrition, Health & Wellness

Vrei sa traiesti echilibrat? Bine ai venit!

Pentru ca traim in vremuri ce se schimba continuu, starea de bine nu tine doar de o alimentatie corecta ci si de echilibrul pe care il mentii in stilul de viata. 

Alimentatia potrivita, echilibrata, alaturi de activitatea fizica pot face o mare diferenta nu numai in felul cum arati dar si in modul in care te simti. E chiar usor sa te mentii in forma si sa te simti grozav!

“Nutrition Health and Wellness” cuprinde informatiile si sfaturile de care ai nevoie pentru a incepe chiar de azi orientarea catre un stil de viata sanatos. In aceasta sectiune poti afla cum sa ai grija de sanatatea ta pentru ca iti oferim o multime de informatii, instrumente, sfaturi si multe altele.

Alimentatia corecta inseamna echilibru.
Starea de bine inseamna echilibru.

Despre noi

 

Povestea Grupului Nestlé - 143 de ani de nutritie, sanatate si vitalitate;

Cu sediul in Vevey, Elvetia, Nestlé a fost fondata in anul 1866 de catre Henri Nestlé si este astazi lider mondial in nutritie, sanatate si vitalitate. Nestlé are in prezent 283000 de angajati precum si fabrici si operatiuni in aproape fiecare tara din lume.

 

Creating Shared Value

 

Ce este Creating Shared Value?


Creating Shared Value reprezinta calea fundamentala prin care noi intelegem sa ne desfasuram activitatea, ce afirma ca, pentru a crea plus valoare pe termen lung pentru actionari, trebuie sa cream valoare pentru societate.