Sort by
Sort by

Credem în puterea alimentelor de a îmbunătăți calitatea vieții.

Această credință alimentează dorința noastră de a folosi scala noastră globală, resursele și expertiza pentru a contribui la un viitor mai sănătos și durabil pentru oameni și planetă.

Crearea Valorii Partajate (CSV) este în centrul scopului nostru: să deblocăm puterea alimentelor de a îmbunătăți calitatea vieții pentru toți, astăzi și pentru generațiile viitoare. Ne-am străduit să ne construim afacerea luând decizii care nu sunt benefice doar pentru noi și acționarii noștri, ci și pentru societate și planetă.

Munca noastră este ghidată de dorința de a contribui la diete nutritive și durabile, de a ajuta la protejarea, regenerarea și restaurarea resurselor naturale, de a sprijini comunitățile și de a opera responsabil.

Abordarea noastră în privința sustenabilității este amplă, susținută de angajamente de a urmări emisii nete zero și lanțuri de aprovizionare fără defrișări și de a promova agricultura regenerativă la scară largă. În același timp, ne-am angajat să îmbunătățim gestionarea apei, să dezvoltăm ambalaje mai bune cu circularitate îmbunătățită, să creăm oportunități pentru tineri și să construim o forță de muncă diversă și inclusivă.

Title
Ingrediente cheie provenite de la fermieri care adoptă practici agricole regenerative

Subtitle
In procente
Bottom Text

Notă: În 2023, următoarele ingrediente sunt incluse în. numărător: lactate (lapte proaspăt și derivați din lapte), cafea (cu excepția cafelei verzi amestecate și a sticlei albastre), cacao, cereale și cereale, soia și legume. Numitorul include toate materiile prime în domeniul de aplicare: cafea, cacao, lactate, zahăr, cereale și cereale, carne, păsări de curte și ouă, ulei de palmier, soia, legume, pește și fructe de mare.

13.58 %
83.5 %
93.4 %
46.4 %