Sort by
Sort by

Promisiunea de către Nestle Waters

water factory

Activitatea noastră în domeniul apelor își propune să conducă regenerarea ciclului apei pentru a contribui la crearea unui impact pozitiv asupra apei oriunde operează până în 2025.

Ne propunem să extindem inițiativele noastre curente de gestionare durabilă a apei dincolo de operațiunile noastre specifice legate de apă și să consolidăm colaborarea cu partenerii noștri pentru a identifica și susține soluții la nivel local. Obiectivul nostru este de a iniția peste 100 de proiecte menite să sprijine retentia naturală a apei într-o măsură mai mare decât consumul nostru din afacerea de apă îmbuteliată.

2.3 milioane m3

Acțiunile noastre principale pentru crearea unui impact pozitiv asupra apei.

Gestionarea apei

Nestlé Waters dorește să joace un rol activ în conservarea resurselor de apă oriunde ne desfășurăm activitatea. Pentru a face acest lucru, vom lucra cu parteneri la nivel local pentru a dezvolta soluții personalizate.

Folosim o abordare robustă, construită pe cinci pași: economisirea apei, protejarea calității surselor naturale de apă și a bazinelor de captare, împărtășirea cunoștințelor noastre, contribuția la comunități și certificarea tuturor siturilor noastre la standardul Alianței pentru Administrarea Apelor până în 2025.

river

Ajutăm la regenerarea ciclurilor de apă

Până în 2025, ne-am promis să aplicăm cunoștințele noastre pentru a contribui la regenerarea ciclurilor locale de apă prin implementarea a peste 100 de proiecte la cele 48 de situri de apă din întreaga lume, investind 120 de milioane de franci elvețieni. Aceste proiecte, începând din 2025, ar trebui să permită ecosistemelor naturale să rețină o cantitate mai mare de apă decât utilizările noastre din sectorul apei îmbuteliate.

Aceste proiecte vor susține:

  • Eforturile de refacere a pădurilor pentru a preveni scurgerile de apă;
  • Restaurarea zonelor umede și colectarea apei de ploaie;
  • Utilizarea irigației prin picurare pentru a reduce consumul de apă.

Abordarea noastră se adaptează cerințelor și problemelor specifice fiecărui loc și se extinde dincolo de operațiunile noastre directe. Nestlé colaborează cu utilizatorii locali de apă, comunitățile, partenerii și experții la nivel global pentru a identifica, dezvolta și avansa proiecte specifice pentru aceste regiuni.

Toate aceste proiecte sunt evaluate în mod obiectiv folosind metodologia World Resources Institute Volumetric Water Benefit Accounting. Acest lucru asigură coerența în evaluarea activităților de gestionare a apei și contribuie la garantarea faptului că aceste activități abordează nevoile și problemele actuale și viitoare ale resurselor comune de apă.

man in the forest

Colaborarea pentru rezolvarea provocării

Apa este o resursă comună, astfel încât grija pentru ea trebuie făcută prin acțiuni de colaborare. Prin parteneriate în locațiile în care ne desfășurăm activitatea, putem face diferența pentru a inspira abordări de apă regenerativă.

Pentru a revizui relevanța și durabilitatea proiectelor noastre Nestlé Waters’, am înființat un grup extern de organizații neguvernamentale și organisme academice, inclusiv reprezentanți ai Conservării Naturii, global World Challenge și CEO Water Mandate. Vom continua să oferim acestui panou o transparență deplină cu privire la utilizarea apei în fiecare dintre locațiile noastre și la ceea ce proiectele noastre își propun să contribuie.

water drop