Sort by
Sort by

NAN Supreme Pro 3 este o formulă de lapte praf pentru bebeluși destinată alimentației copiilor sănătoși cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani, având la bază cercetările Nestlé pentru a susține dezvoltarea imunitară, digestivă și metabolică. Nu poate fi utilizată ca înlocuitor al laptelui matern în primele 6 luni de viață.

Laptele praf NAN Supreme Pro 3 îi oferă bebelușului nutrienții necesari pentru o dezvoltare fizică și mintală armonioasă.

Conține vitamine și minerale esențiale, inclusiv Vitamina D, care contribuie la funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar și este necesară pentru creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a oaselor copiilor.

copilul bea dintr-o sticlă
băiatul spală câinele

Complexul 5 HMO este format din cinci oligozaharide: 2'-fucozilactoză (2'-FL), difucozilactoză (DFL), lacto-N-tetrază (LNT), 3'-sialilactoză (3'-SL) și 6'-sialilactoză (6'-SL), identice din punct de vedere structural cu cele care se regăsesc în laptele matern.

DHA și ARA1 - sunt doi acizi grași speciali care sunt prezenți în laptele matern. Acidul docosahexaenoic (DHA). Consumul de acid docosahexaenoic (DHA) favorizează dezvoltarea normală a vederii la bebelușii cu vârsta de până la 12 luni2.

o fată cu păpădie
copilul bea dintr-o sticlă
NAN Supreme Pro 3

Mai multe mărci de produse pentru bebeluși de descoperit

CTA Button Item