Sort by
Sort by

Produse pentru bebeluși

0. Produse pentru bebeluși

Afla despre avantajele Nestle Baby Club pentru tine si bebelusul tau de pe Nestle Baby.

Nestle

1. Primele luni

Puiul tau mananca numai lapte, in medie de 5-6 ori pe zi. Ideal este sa manance numai lapte de mama care-i asigura toate substantele nutritive de care are nevoie.

Nestle

2. Inceperea diversificarii

Inceperea diversificarii alimentatiei este recomandata, conform legislaţiei Uniunii Europene, de la 4 luni.

Nestle

3. De la 6 luni

Puiul tau sta in sezut singur si apuca obiectele din jurul lui? Atunci, a trecut in Etapa 2 si poti combina mai multe ingrediente cu textura fina, fara zahar adaugat si continut redus de sare.

Nestle

4. De la 8 luni

Bebelusul tau se afla acum in Etapa 3. A facut permanent progrese in ultimele doua luni – si acum poate sa treaca de la piureuri la primele mancaruri complexe, cu bucatele!

Nestle

5. De la 12 luni

Micutul continuă să se dezvolte ca o persoană și începe să-și afirme propriile interese.Pe parcursul acestei perioade, este important să se găsească un echilibru întreceea ce copilul vrea, și ceea ce este posibil. Mai multe vitamine si minerale ii vor asigura energia necesara pentru a descoperilumina din jurul sau!

Clubul Nestle Baby

 

Clubul Nestle Baby pentru tine si bebelusul tau!

  • Recomandari legate de nutritia ta si a bebelusului tau
  • Idei pentru pregatirea aniversarii micutului tau

 

Regulile Nestle

 

Regulile Nestlé privind promovarea formulelor de lapte

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva pana la 6 luni. Nestle sustine aceasta recomandare si continuarea alaptarii alaturi de inceperea diversificarii la sfatul medicului.