Sort by
Sort by

Sosuri pe bază de maioneză

TORCHIN a stat la baza apariţiei sosurilor în Ucraina

Sosul Paprik este lider după volumul de vânzări în Ucraina la categoria sosurilor gata pentru a fi consumate. Este un produs unic şi nu are analogi printre produsele concurenţilor. Este pe bază de maioneză şi tomate. Este ideal pentru diferite bucate din carne, garnituri, carne de pui. 

 

 

Sosul Tartar este un sos delicat pe bază de maioneză, cu bucăţele de castraveţi marinaţi, ceapă şi condimente. Este al doilea sos după volumul de vânzări pe piaţă. Este ideal pentru specialităţile din fructe de mare. 

 
 

 

Sosul de usturoi se numără printre primele trei cele mai îndrăgite sosuri pe bază de maioneză. Acesta este preparat după o reţetă unică. Are în componenţa sa bucăţele de usturoi aromat, busuioc şi sovârf. Este ideal pentru cartofii pai, cartofii prăjiţi, salate din roşii proaspete. Conferă bucatelor un gust picant de usturoi.

 
 

 

Sosul de ciuperci are un gust intens de ciuperci. Este ideal pentru ravioli, blinii, cartofi prăjiţi sau fierţi.  

 
 

 

Noul sos „Francez cu boabe de muştar” reprezintă gustul rafinat al bucătăriei franceze. Datorită combinaţiei unice de boabe întregi de muştar şi sos de ardei roşu, acesta are un gust iute-dulcişor şi un gust pronunţat de muştar, ceea ce conferă o notă „picantă” bucatelor Dvs. Boabele de muştar, curcumaua şi coriandrul îi conferă o culoare portocalie apetisantă. Este ideal pentru bucatele din carne de pui şi salate.