Sort by
Sort by

Sosuri pe bază de tomate

 

Sosul Sacebeli este lider absolut printre sosurile gata preparate, pe bază de tomate, de pe piaţa Ucrainei. Are un gust picant pronunţat. Bucăţelele de ardei gras şi ardei picant, ceapă, usturoi conferă sosului un aspect deosebit de apetisant. Coriandrul, sulfina şi busuiocul îi dau sosului acel plus de savoare pronunţată de ierburi aromate. 

 
 

 

Sos Mexican – un amestec de ardei iute şi ardei dulce, scorţişoară, cuişoare, nucşoară, care creează un gust moderat iute, irepetabil. Este ideal pentru specialităţile din carne, în special pentru carnea de pui. 

 
 

 

Sosul Chili este gustul cu adevărat „incendiar” al bucătăriei mexicane. Particularitatea unică a sosului este combinaţia a 4 tipuri de ardei şi condimente, care conferă sosului „Chili” un gust iute-dulcişor şi o aromă intensă. 

 
 

 

Sosul Adjica este un sos picant şi aromat. Amestecul de bucăţele mari de ardei iute şi ardei dulce, usturoi şi ceapă conferă sosului un gust iute-picant, iar adaosul de coriandru şi cuişoare îi conferă o aromă minunată de ierburi şi un gust „incendiar” inconfundabil.