Sort by
Sort by

Ketchup TORCHIN

 

Ketchup-ul TORCHIN – lider în categoria ketchup-urilor!

 

Ketchup-ul Torchin pentru frigărui este o combinaţie ideală de condimente şi tomate coapte alese cu grijă, care suplinesc într-un mod divin bucatele din carne, fie aceasta prăjită sau coaptă, conferindu-i un gust intens şi suculent.  
 

 

 

 

Ketchup-ul delicat Torchin reprezintă uniunea desăvârşită dintre tomatele coapte, alese cu grijă, precum şi condimente cu aromă delicată. Acesta este ideal pentru cartofi, paste şi, în special, pentru carnea de pui prăjită. Este un ketchup delicat, cu un gust echilibrat, care se va potrivi perfect cu orice bucate şi va fi pe placul tuturor membrilor familiei, în special al copiilor. 

 

 

 

Tomatele coapte, în combinaţie cu ardeiul iute şi un amestec de condimente şi mirodenii, conferă un gust iute ketchup-ului Torchin „Chili”. Acest ketchup foarte picant este ideal pentru carnea prăjită sau coaptă şi pentru frigărui. Este popular, în special, în rândul bărbaţilor. 

 

 

 

Cel mai bun Ketchup „Paprika” de pe piaţă. Tomatele coapte, alese cu grijă, condimentele şi bucăţelele de ardei gras conferă ketchup-ului Torchin un gust intens şi persistent. Este ideal pentru bucatele din orez cu legume sau ciupercile prăjite cu cartofi.   

 

 

 

Unica ofertă de calitate din segmentul produselor cu usturoi de pe piaţă. Condimentele, bucăţelele de usturoi şi tomatele coapte conferă un gust uşor picant ketchup-ului Torchin „Cu usturoi”, care este ideal pentru colţunaşii cu carne.