Torchin

Societatea pe acţiuni privată (SAP) „Volynholding” este liderul ucrainean în producerea sosurilor reci sub marca comercială „Torchin”, creată în anul 1994. 

Fabrica produce un asortiment bogat de sosuri reci: ketchup, maioneză, muştar şi sosuri sub marca comercială „Torchin”. Întreprinderea este amplasată în satul Torchin, din vestul Ucrainei. Anume acest toponim geografic a servit cândva la determinarea denumirii renumitului brand „Torchin”.

 După fuzionarea cu grupul Nestlé în Ucraina, în anul 2003, „Volynholding” a obţinut noi perspective de dezvoltare. Au fost automatizate procesele de producere existente, a fost asigurat un suport considerabil în domeniul marketingului şi a fost implementat un nou sistem de distribuţie. În rezultat, aderarea societăţii „Volynholding” a fost numită de către experţi cel mai de succes proiect investiţional din Ucraina. 

Cu suportul Nestlé, în prezent MC „Torchin” a devenit lider absolut pe piaţa sosurilor din Ucraina. Este curios faptul că consumul mediu de maioneză pe cap de locuitor în Ucraina este de peste 4 kg anual. Iar aceasta înseamnă că maioneza este prezentă practic în toate bucatele de pe masa consumatorului ucrainean. 

Un rol important în succesul brandului „Torchin” l-a avut calitatea produselor, precum şi inovaţiile de succes, în special – ambalajul moale „Doypack”. Produsele sunt certificate şi corespund standardelor internaţionale de calitate.