Sort by
Sort by

Torchin

Societatea pe acţiuni privată (SAP) „Volynholding” este liderul ucrainean în producerea sosurilor reci sub marca comercială „Torchin”, creată în anul 1994. 

Fabrica produce un asortiment bogat de sosuri reci: ketchup, maioneză, muştar şi sosuri sub marca comercială „Torchin”. Întreprinderea este amplasată în satul Torchin, din vestul Ucrainei. Anume acest toponim geografic a servit cândva la determinarea denumirii renumitului brand „Torchin”.

 După fuzionarea cu grupul Nestlé în Ucraina, în anul 2003, „Volynholding” a obţinut noi perspective de dezvoltare. Au fost automatizate procesele de producere existente, a fost asigurat un suport considerabil în domeniul marketingului şi a fost implementat un nou sistem de distribuţie. În rezultat, aderarea societăţii „Volynholding” a fost numită de către experţi cel mai de succes proiect investiţional din Ucraina. 

Cu suportul Nestlé, în prezent MC „Torchin” a devenit lider absolut pe piaţa sosurilor din Ucraina. Este curios faptul că consumul mediu de maioneză pe cap de locuitor în Ucraina este de peste 4 kg anual. Iar aceasta înseamnă că maioneza este prezentă practic în toate bucatele de pe masa consumatorului ucrainean. 

Un rol important în succesul brandului „Torchin” l-a avut calitatea produselor, precum şi inovaţiile de succes, în special – ambalajul moale „Doypack”. Produsele sunt certificate şi corespund standardelor internaţionale de calitate.