Sort by
Sort by

NESCAFÉ Gold

Pentru consumatorii care caută o cafea aromatizată completă, Nestlé lansează Nescafé Gold. Noul amestec solubil include microgranule de cafea Arabica măcinată de 10 ori mai fin decit cafea măcinată ordinară. Aceste granule mici intensifică gustul ascuns și aroma Gold Mix.

Nescafé Gold a fost complet reinventat cu o nouă formulă, ambalare și comunicare. Noua gamă de asemenea include o versiune ecologică FairTrade. Îngrijirea și atenția au fost puse în fiecare etapă a procesului - de la alegerea boabelor de cireșe, la prăjire, la măcinare și la preparare - pentru a asigura o experiență de cafea premium în fiecare ceașcă.

"Nescafé este cea mai de top și cea mai preferată marcă de cafea din lume. După 80 de ani, înduioșând viețile oamenilor în fiecare zi, continuăm să împărtășim pasiunea și măiestria noastră pentru a face o cafea minunată. Relansarea Nescafé Gold subliniază angajamentul Nestlé de a dezvolta afacerea de cafea și brandurile noastre de top în întreaga lume, a spus Carsten Fredholm, Șeful Unității Strategice pentru Băuturi.

Noul Nescafé Gold a fost introdus pentru prima dată în Marea Britanie și va fi lansat în Europa și în întreaga lume.